miércoles, 20 de febrero de 2013

Treball...

Sin duda el decir que hoy he estado trabajando, puede resultar cachondeo...jejejejeje, pero si y duro.
 

 Una de las cosas que hemos intentado es esta ruta, es pasar por los rincones mas bonitos de la Tinença. La varad es que no es fácil, ya que no hay sitios "feos"...jejeje.
 

Hoy ha tocado trabajar en la zona de Castell de Cabres. Si dividimos la  ruta dels 7 pobles, en cuatro partes ( que ahora que no me escucha Joel, es en los días que yo haría la ruta...jejeje), es la parte mas "civilizada" . Nada mas sales de Coratxà, en busca de la ermita de San Cristofol por la sierra del mismo nombre ya notas el cambio...ermitas, masías, paredes de piedra en seco...


Bueno no os cuento mas, así os dejo un poquito de intriga y os acercáis a hacer la ruta, que tengo que comprar pañales para Hugo....jejeje.

4 comentarios:

karles dijo...

Salut Kike des de la València del Nord (estos polacos...).

Estic per proposar esta ruta al cau del meus nanos ( cau d'escoltes catalans) per fer-la esta Setmana Santa o l'Estiu -poder massa calor, uffff-).

Us podria servir de referencia per horaris (de grups mes aviat GANDULS), pernoctes, etc.

Jo no els hi he dit res peró us podria ser interessant.

...i ja saps, som "iaios" peró encare ens enfilem per les tapies: si vens/veniu per les nostrades contrades i us ve de gust, podem anar escalar per arreu.

krls

karles dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
un tal Pinxo dijo...

Hola Karles, la ruta es pot fer al estiu perfectament jo le he fet en grups de xiquets en 4 dies. Pasam el teu correu i te explico la ruteta, horaris aprox i km diaris...un saludet Quique.

karles dijo...

He intentat enviar-te un correu a l'adreça hotmail peró veig que ja no es operativa. El meu correu no ha canviat: karles61@gmail.com

Gracies per avançar aquesta info dels 7 pobles. Per cert, per dormir hi ha lloc per acampar o hi ha llocs a cobert?

Salut i a tibar

krls